Nova vest
Vaterpolo 0

7.9.2024.

14:54

Novi Beograd dobio pojačanje iz Partizana

Srpski vaterpolista Strahinja Krstić novi je igrač Novog Beograda, saopštio je klub.

Izvor: Tanjug

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Novi Beograd je potvrdio da je dogovorio transfer Krstića iz Partizana.

"To je još jedan izuzetno talentovan igrač koji će biti deo našeg novog projekta podmladjivanja ekipe i promene koncepta igre. Strahinja Krstić, koji je bio najbolji igrač Svetskog prvenstva za juniore će se tako u ovom timu Novog Beograda pridružiti Vasiliju Martinoviću, Luki Gladovicu i Viktoru Uroševiću koji su takodje osvajali MVP priznanja na velikim takmičenjima", rekao je predsednik VK Novi Beograd Slobodan Soro.

Krstić je na ovogodišnjem juniorskom Svetskom prvenstvu izabran za najboljeg igrača turnira, a bio je i najbolji strelac sa 20 golova na šest mečeva.

Soro je poručio da je Novi Beograd uspeo da u ekipi napravi spoj mladosti i iskustva, kao i da će ambicije i dalje biti najveće moguće.

"Imamo vrhunske uslove za rad, veoma stručan trenerski kadar i zato sam uveren da ni rezultati neće izostati. Pored ranije navedih igrača spomenuo bih i Vučinića, Lukića i Trtovića koji će imati priliku da se uz iskusne Ćuka i Vlahopulosa razvijaju igrački, napreduju i skupljaju dragoceno iskustvo što je od neprocenjivog značaja zbog čega će svakako benefite u vrlo bliskoj budućnosti imati i naša seniorska reprezentacija", izjavio je Soro.

Novobeogradjani su aktuelni osvajači prvenstva i kupa Srbije, kao i regionalne lige.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu