Nova vest
Vaterpolo 1

2.9.2024.

18:20

"Bomba": Pijetlović se ekspresno vratio iz penzije – ima novi klub FOTO

Duško Pijetlović je novi vaterpolista Radničkog, objavio je klub na društvenim mrežama.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia/Marcel ter

Duško Pijetlović je nedavno ozvaničio kraj karijere, a tek nekoliko nedelja kasnije se predomislio i potpisao sa Radničkim. Tim povodom se klub oglasio na društvenim mrežama.

"U smiraj prelaznog roka, samo par dana nakon prelaska kapitena vaterpolo reprezentacije Srbije, Nikole Jakšića, u Radnički, u Kragujevcu je odjeknula još jedna transfer bomba, u vidu jednog od najboljih centara svih vremena i člana zlatne generacije delfina, Duška Pijetlovića (39).

Ovaj transfer je usledio pomalo neočekivano jer je Pijetlović pre petnaestak dana okačio kapicu o klin, ali se na poziv Radničkog u kratkom roku predomislio i vratio iz penzije
", piše u obkjavi VK Radnički.
 

Pijetlović je priznao da je to bila odluka koju nije mogao da odbije.

"Jednostavno i iskreno, dobio sam poziv koji nisam mogao da odbijem. Imao sam razgovore sa Urošem Stevanovićem, koji je nedavno postao osvajač Olimpijskih igara i teško je odbiti trenera koji je ostvario tako veliki uspeh. Ambicije nam se poklapaju želimo da pobedimo u svakoj utakmici, u svim takmičenjima i da nije tako, ne bih ni dolazio", istakao je on.
 

Podsetimo, Pijetlović je osvojio dva olimpijska zlata, dva svetska, pet evropskih, četiri Lige šampiona, a neverovatne uspebe beležio je i  u Partizanu, Crvenoj zvezdi, Pro Reku, Solnoku, Dinamu, Novom Beogradu…
 

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu