Nova vest
Tenis 2

28.10.2024.

17:04

Gledajte najbolji svetski tenis u Beogradu za 150 dinara

Samo pet dana ostalo je do početka Belgrade open turnira.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI

Vikend je rezervisan za početak teniskog spektakla, karata ima još u prodaji, a one se kreću od samo 150 dinara.

Ljubitelji tenisa na licu mesta mogu da vide uživo Frensisa Tijafoa, američkog tenisera, koji je ove godine ponovio svoj uspeh iz 2022. godine, igravši polufinale US opena, Tomija Pola, za sada, prvog nosioca ovogodišnjeg turnira, Aleksa de Minora, koji 'juri' svoju 10. ATP titulu možda upravo u našem glavnom gradu, Lorenca Muzetija, jednog od predvodnika mlađe generacije, kao i trostrukog Grend slem šampiona Stena Vavrinku.

Publika će na prvom mestu bodriti i srpske tenisere, a svi oni koji još uvek nisu, a žele da nabave karte evo i informacija kako mogu da dođu do njih:

Ulaznice za Centralni teren, koje omogućavaju pristup Centralnom terenu, Grandstand terenu, kao i FAN zoni i svim sadržajima u ponudi turnira, po cenama od 500 do 3200 dinara.

Ulaznice za Grandstand teren, koje će omogućiti pristup svim mečevima na Grandstand terenu, kao i FAN zoni, po ceni od 150 dinara.

Sav prihod od prodaje ovih karata biće doniran u humanitarne svrhe.

Pored standardnih ulaznica, u ponudi su i VIP ulaznice, za sve one koji žele da spektakularne teniske poteze isprate iz prvih redova. Ulaznice možete kupiti putem sajta serbiaopen.org ili u Beogradskoj areni, na štandu DD tickets.

Ne zaboravite da će i ove godine, ulaz prvog dana turnira, 2. novembra, biti besplatan i svi posetioci će moći da gledaju mečeve na Centralnom i Grandstand terenu, kao i da obiđu FAN zone.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu