Nova vest
Tenis 9

27.10.2024.

11:33

Siner: "Ono što se desilo me nije promenilo"

Italijanski teniser Janik Siner ne smatra da ga je sportski uspeh koji je doživeo u proteklih godinu dana promenio.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
AP Photo/Andy Wong)

Od trijumfa u Dejvis kupu do dve Grend slem titule, Siner iza sebe ima kraj 2023. i čitavu 2024. godinu kao najbolju ikada za jednog igrača sa "čizme" u ovom sportu.

Iako insistira da je ostao isti, ipak postoji jedna stvar koja se promenila.

"Verujem da se kao osoba nisam promenio. Ono što se desilo me nije promenilo ni kao osobu ni način na koji tretiram ljude oko sebe i one koje upoznam. Ono što se jeste promenilo jeste to što imam manje slobodnog vremena", rekao je Siner za "Skaj Italiju".

Potom je dodatno objasnio situaciju u kojoj se nalazi.

"Posvećujem sve svoje vreme poslu i to je nešto što od mene zavisi. Ako želim da ostanem kod kuće to i mogu, ali ne želim jer je moja karijera počela kada sam odlučio da odem sa 13 i po godina. Sada mi je 23 i dostigao sam ono o čemu sam sanjao – da budem najbolji na svetu. Sada je trenutak kada treba da nastavim sa radom i napredovanjem jer su tu svi drugi koji te jure. Sviđa mi se to", zaključio je Siner.

Podeli:

Komentari 9

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
iOS

Izazov vredan milion dolara

Apple je objavio izazov s nagradom od milion dolara za testiranje njihovog novog AI sistema bezbednosti, označavajući novi korak prema bezbednoj, inovativnoj tehnologiji za korisnike iPhone uređaja.

Zimo

10:30

3 h

Novo Sport Video Menu