Nova vest
Tenis 2

26.10.2024.

14:46

Otkriven uslov pod kojim će se Đoković penzionisati: "Šta nije u redu sa tim?"

Džimi Konors, legendarni američki teniser, zajedno je u sa sinom Bretom u podkastu "Prednost, Konors" još jednom pričao o Novaku Đokoviću.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI

Tema je bilo pitanje o njegovom penzionisanju, tačnije pre vremenu kada će se to desiti, a povod je naravno bio sve bliži kraj karijere Rafaela Nadala.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Španac će na završnom turniru Dejvis kupa u Malagi odigrati svoj poslednji meč, a Konors smatra da je još puno vremena za Đokovića u teniskom vrhu.

Barem dok se ne pojavi i treći teniser koji bi mogao da parira Karlosu Alkarasu i Janiku Sineru i tako zauzme njegovo mesto.

"Pričamo o Sineru i Alkarasu, ali jedini način na koji će on odlučiti da se penzioniše jeste ako neko od drugih momaka krene da se probija", rekao je Konors i dodao:

"U usportnom, nastaviće da bude tu. Šta nije u redu sa tim?"

Podsetimo, Đoković je najavio da neće braniti titulu na Mastersu u Parizu i time ugrožio svoj plasman na Završni Masters u Torinu.

Predstoji mu egzibicija sa Huanom Martinom del Potrom u decembru u Buenos Ajresu, a vrlo lako bi naredni zvanični turnir mogao da mu bude Australijan open.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu