Nova vest
Tenis 0

24.10.2024.

15:45

Kecmanović prokockao set lopte – Menšik prejak za Srbina

Miomir Kecmanović završio je svoje učešće na ATP turniru u Beču porazom u drugom kolu, gde ga je savladao Čeh Jakub Menšik rezultatom 6:3, 7:6 (9:7).

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia/xCamillaxStolenx

Iako je Kecmanović igrao solidno, nije uspeo da iskoristi nijednu brejk loptu, uglavnom zbog sjajnog servisa Čeha, koji je ispalio čak 23 asa.

Prvi set je odlučen u osmom gemu, kada je Menšik iskoristio brejk loptu i poveo 5:3, nakon čega je na svom servisu sigurno završio set.

U drugom setu viđena je znatno veća borba, s obojicom igrača koji su čuvali svoj servis. Kecmanović je čak imao i set loptu na 6:5, ali Menšik je uspeo da je spasi i odvede set u taj-brejk.

U neizvesnom taj-brejku, Menšik je prvo imao meč loptu na 6:5, a Kecmanović zatim drugu set loptu na 7:6, koju takođe nije iskoristio.

Na kraju, Čeh je sa tri uzastopna poena obezbedio pobedu i plasman u naredno kolo, gde ga očekuje duel sa Kobolijem ili De Minorom.

 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Pobuna protiv AI

Članovi muzičkih grupa "ABBA", "Radiohead" i "The Cure" potpisali su protestno pismo protiv korišćenja umetničkih i autorskih ostvarenja za izgradnju alatki AI.

Tanjug

16:00

4 h

Novo Sport Video Menu