Nova vest
Tenis 0

22.10.2024.

17:33

Sjajna vest za ljubitelje tenisa u Srbiji!

Organizatori teniskog turnira "Belgrade open" u Beogradu najavili su da će ulaz na mečeve prvog dana takmičenja, 2. novembra, biti besplatan.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Svi posetioci će potpuno besplatno moći da gledaju mečeve na Centralnom i Grandstand terenu, kao i da posete dve velike FAN zone, na južnom i severnom ulazu, i oprobaju se u brojnim i različitim aktivacijama i sadržajima koji će biti dostupni.

Besplatne ulaznice za prvi dan turnira i pristup mečevima, svi zainteresovani moći će da preuzmu 2. novembra na blagajni DD tickets u Beogradskoj areni.

Organizatori pozivaju publiku i da na vreme obezbede ulaznice za druge dane, koje se mogu kupiti putem sajta serbiaopen.org.
Za dane turnira od 3. do 9. novembra, u ponudi su dva tipa karata:

  • Ulaznice za Centralni teren, koje omogućavaju pristup Centralnom terenu, Grandstand terenu, kao i FAN zoni i svim sadržajima u ponudi turnira, po cenama od 500 do 3200 rsd
  • Ulaznice za Grandstand teren, koje će omogućiti pristup svim mečevima na Grandstand terenu, kao i FAN zoni, po ceni od 150 rsd

Pored standardnih ulaznica, u ponudi će, kao i svake godine, biti i:

  • VIP ulaznice, za sve one koji žele da spektakularne teniske poteze isprate iz prvih redova

Organizatori su pripremili i pogodnosti za studente i porodice, pa studenti prilikom kupovine ulaznica na blagajni Beogradske arene ostvaruju popust od 10%, uz priloženi indeks. Iako zbog pravila tenisa deci ispod 5 godina neće biti dozvoljen ulazak na terene za mečeve, kupovinom ulaznice moći će da uživaju u svim sadržajima FAN zone, koji će posebno biti prilagođeni deci.

Za sve one koji svoje karte ne kupe putem sajta, pre početka turnira i tokom trajanja istog, ulaznice će biti dostupne za kupovinu u okviru Beogradske arene, na štandu DD tickets.

Sav prihod od prodaje ulaznica za Grandstand teren i FAN zonu biti doniran u humanitarne svrhe.

"Belgrade open" se održava od 2. do 9. novembra u Beogradskoj areni, a učešće na turniru su potvrdili i Aleks de Minor, Tomi Pol, Frensis Tijafo, Lorenco Museti, Flavio Koboli, Stan Vavrinka i Marin Čilić.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu