Nova vest
Tenis 1

18.10.2024.

12:10

Počela prodaja karata za Belgrade open 2024.

U petak je zvanično počela prodaja ulaznica za Belgrade Open 2024, jedan od najvećih teniskih turnira u regionu koji će se od 2. do 9. novembra održati u Beogradskoj areni.

Izvor: Belgrade Open 2024

Belgrade Open 2024

Karte se mogu kupiti putem sajta serbiaopen.org, a ljubitelji tenisa imaju priliku da osiguraju svoje mesto na Centralnom i Grandstand terenu, kao i u popularnoj FAN zoni, i na ovaj način podrže važnu i plemenitu inicijativu turnira jer će sav prihod od prodaje ulaznica za Grandstand teren i FAN zonu biti doniran u humanitarne svrhe.

Prvog dana turnira, 2. novembra, kada će se igrati kvalifikacioni mečevi, za sve posetioce ulaz u Arenu će biti BESPLATAN.

Za ostale dane turnira, u ponudi su dva tipa karata koje će biti dostupne fanovima belog sporta:

  • Ulaznice za Centralni teren, koje omogućavaju pristup Centralnom terenu, Grandstand terenu, kao i FAN zoni i svim sadržajima u ponudi turnira, po cenama od 500 do 3200 rsd
  • Ulaznice za Grandstand teren, koje će omogućiti pristup svim mečevima na Grandstand terenu, kao i FAN zoni, po ceni od 150 rsd

Pored standardnih ulaznica, u ponudi će, kao i svake godine, biti i:

  • VIP ulaznice, za sve one koji žele da spektakularne teniske poteze isprate iz prvih redova

I ove godine organizatori su posebno vodili računa o mladima i porodicama, kako bi omogućili da turnir bude dostupan što većem broju ljudi.

Tako će studenti kupovinom ulaznica na blagajni u okviru Beogradske arene, uz priloženi indeks, uživati u dodatnom popustu od 20%.

Dodatno, iako zbog pravila tenisa deci ispod pet godina neće biti dozvoljen ulazak na terene za mečeve,  kupovinom ulaznice moći će da uživaju u svim sadržajima FAN zone, koji će posebno biti prilagođeni deci.

Za sve one koji svoje karte ne kupe putem sajta, pre početka turnira i tokom trajanja istog, ulaznice će biti dostupne za kupovinu u okviru Beogradske Arene, na štandu DD tickets.

Ne propustite priliku da uživate u vrhunskom tenisu, a ujedno i podržite humanitarne ciljeve!

Kupite svoje karte na serbiaopen.org i budite deo teniskog spektakla!

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

Bog na pauzi VIDEO

Sony ove godine nema sreće sa adaptacijama video-igara - prvo su naišli na trnovit put kada je u pitanju Horizon, a sada se javlja problem i sa franšizom God of War.

B92

13:53

25 min

Novo Sport Video Menu