Nova vest
Tenis 2

18.10.2024.

15:46

Novak: Siner je bio bolji, bio sam na konopcima

Novak Đoković je po drugi put u poslednjih nedelju dana doživeo poraz od Janika Sinera.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia/IPA/IPA/SIPA

Ovog puta na egzibiciji "Slem šest kraljeva" u Rijadu, u Saudijskoj Arabiji. Poraz svakako manje bolan od onog u nedeljnom finalu Mastersa u Šangaju.

Italijan je tako dobio četiri uzastopna meča sa Novakom, mada se ovaj rezultat neće računati u zvaničnom skoru koji ostaje izjednačen, 4-4.

Ako je po igri, Novak je za razliku od Šangaja, bio agresivniji i bliži da prekine niz pobeda mladog protivnika.

Po završetku susreta, izneo je utiske o meču sa svetskim brojem jedan.

"Bio sam na konopcima ceo meč. Bio je bolji igrač. Imao sam malo i sreće da prođem kroz taj drugi set. U trećem sam imao priliku kada sam napravio brejk za 4:3", izjavio je Novak.

Đoković kaže i da je oduševljen atmosferom na tribinama.

"Buka na stadionu bila je zadivljujuća. Bilo je tvarno zabavno. Uživao sam i u decembru prošle godine kada sam bio ovde. Prošle godine igrao sam ovde po prvi put i to sa Alkarasom i atmosfera je takođe bila sjajna. Sada je bilo opet tako. Radujem se izlasku na teren ponovo u subotu", poručio je Đoković.

Njega u subotu od 16.30 časova očekuje meč za treće mesto i to u velikom teniskom klasiku, sa Rafaelom Nadalom, što će biti njihov poslednji obračun na teniskim terenima.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

Bog na pauzi VIDEO

Sony ove godine nema sreće sa adaptacijama video-igara - prvo su naišli na trnovit put kada je u pitanju Horizon, a sada se javlja problem i sa franšizom God of War.

B92

13:53

4 h

Novo Sport Video Menu