Nova vest
Tenis 0

16.10.2024.

11:44

Svi su se oglasili o Rafinom penzionisanju, osim nje – sada znamo i zašto VIDEO

Američka teniserka Serena Vilijams jedna je od retkih, ako ne i jedina, iz samog vrha tog sporta koja se još uvek nije javno oglasila posle odlaska u penziju Rafaela Nadala.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/SCOTT BARBOUR

Nadal je najavio da će posle predstojećeg Dejvis kupa "odsvirati" kraj, posle čega su svi redom krenuli da se opraštaju od jednog od najvećih ikada.

Međutim, ne i Serena, koja se tek sada oglasila i samo uzgred pomenula Nadala.

"Mnogo je stvari koje sam propustila poput nagrade za ženu godine i penzionisanja Rafaela Nadala. I dalje se oporavljam, ali sam bolje. Zdravlje je uvek na prvom mestu", napisala je Vilijams na društvenoj mreži "X".

Uz tu objavu je podelila i video koji otkriva da je Serena imala medicinski problem u prethodnom periodu.

"U maju sam pronašla kvrgu na vratu. Odmah sam otišla kod doktora gde mi je rečeno da imam brahijalnu cistu. Da li ste nekada čuli za to? Rekli su mi da ne moram da je uklonim ako ne želim. Stoga i nisam, ali je ona nastavila da raste. Odlučila sam da uradim još testova, ali su svi bili negativni. Doktori su me savetovali da je uklonim jer je bila veličine malog grejpfruta i mogla bi da se inficira. Drago mi je što je sve prošlo kako treba i što sam pre svega zdrava", napisala je u opisu videa na kom se vidi zahvat kom je podvrgnuta.

@serena Back in May I found a lump showing on my neck. I immediately went to the doc got a mri and was told I have a brachial cyst. Have you ever heard of that? They said I don’t need to get it removed if I don’t want. So I did not get it but it kept growing. I decided to get more test and 3 test and one biopsy later everything is still negative but doctors advised I get it removed asap because it was the size of a small grapefruit and it could get infected or worse leak. So this is me removing it. I am feelimg so grateful, and fortunate everything worked out, and most of all I’m healthy. I still made it to American doll with Olympia as promised. And yes all is ok. 🙏🏿🙏🏿 #fyp #foryourpage #serenawilliams #mom ♬ original sound - Serenawilliams

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu