Nova vest
Tenis 5

10.10.2024.

15:17

Prvi je "pao" Đoković, pa Alkaras, a hoće li i Siner? "Zapravo, znao sam..." VIDEO

Češki teniser Tomas Mahač je izneo prve utiske nakon neverovatne pobede nad Karlosom Alkarasom u četvrtfinalu Mastersa u Šangaju.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Igrao je Mahač neverovatno i izbacio Španca, što je definitivno senzacija na turniru, svestan je toga.

Tok meča između Mahača i Alkarasa pratili smo zajedno

Sve o senzaciji pročitajte OVDE.

"Igrao sam neverovatno. Znao sam da će moj nivo tenisa danas biti sjajan jer trenutno igram najbolji tenis u karijeri. Pobedio sam Tomija Pola u prošlom meču sa neverovatnom igrom. Protiv ovakvih igrača moram igrati na ovom nivou. U suprotnom, završi se sa 6-2, 6-3 i ideš kući. Nema druge opcije", jasan je Tomas, pa je dodao:

"Zapravo, znao sam da imam šansu. Ali nikad ne znaš. Protiv igrača poput njega, ako vodiš u setu i serviraš pri 5:4, to je daleko od pobede u meču. Igrao sam protiv njega na Dejvis kupu i tada sam uspeo da igram na ovom nivou samo jedan set. Danas su bila dva. Dovoljno", nasmejao se Čeh.
 


U polufinalu igra protiv Janika Sinera. U Ženevi je ove godine pobedio Novaka Đokovića, sada je u Šangaju "pao" i Alkaras, a da li će istim putem krenuti i Siner?

"Radujem se tome. Stvarno uživam što sam u polufinalu i srećan sam što mogu da igram protiv najboljih igrača", zaključio je Čeh.

 

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Gracias

Došao je i taj dan. Znali smo da dođe. Znali smo čak godinama unazad da je jako blizu. I uprkos tome, dočekali smo ga nespremni.

Luka Nikolić

12:50

4 h

Novo Sport Video Menu