Nova vest
Tenis 1

7.10.2024.

17:30

Amerikanac stiže na Belgrade Open

Posle Frensisa Tijafoa, u Beograd stiže i Tomi Pol, trenutno 13. igrač sveta i za sada, prvi nosilac ovogodišnjeg turnira Belgrade Open.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Belgrade Open

Predstavljamo vam našu novu igru – Euroleague Selektor

Američki teniser će u Beogradu pokušati da osvoji treću titulu ove sezone, nakon što je ove godine već trijumfovao na turnirima iz serije 500 u Dalasu i Kvinsu.

Titule na različitim podlogama govore koliko je Pol napredovao u prethodnih nekoliko godina, a njegov eksplozivni stil igre zadavao je probleme i najboljima - najveću pobedu u karijeri ostvario je na ATP Mastersu u Kanadi, protiv tadašnjeg prvog tenisera sveta, Karlosa Alkaraza.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Najbolji rezultat na Grend slemovima ostvario je prethodne godine, kada je, zahvaljujući svom prepoznatljivom forhendu i servisu, postigao najveći uspeh u svojoj karijeri, plasiravši se u polufinale turnira Australian Open.

U Beograd dolazi izuzetno motivisan da završi sezonu sa još jednom titulom u svojim rukama i time upotpuni sjajnu sezonu u kojoj je, pored titula, osvojio i bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, u dubl konkurenciji, zajedno sa svojim sunarodnikom, Tejlorom Fricom.

Pol će definitivno važiti za jednog od glavnih favorita na ovogodišnjem turniru Belgrade Open.

Spisak tenisera koji će se prve nedelje novembra takmičiti za trofej u Beogradu, postaje sve jači, s obzirom na to da je Tomi Pol već treći teniser iz top 20 koji će se pridružiti ovom događaju.

Podeli:

Tagovi:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

Šire laži po internetu

Stranica Wikipedije za Silent Hill 2 (remake) postala je ratna zona nakon što su neki ljudi konstantno pokušavali da šire lažne informacije o ocenama koje je igra dobila.

HCL

14:15

6 h

Novo Sport Video Menu