Nova vest
Tenis 0

7.10.2024.

18:15

Siner o Novaku i novim članovima tima: Potrebno je vremena

Janik Siner je nedavno angažovao dva nova člana tima, a reč je o bivšim saradnicima Novaka Đokovića, Ulisesu Badiju i Marku Panikiju.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

Italijan je na Mastersu u Šangaju objasnio otkud oni u njegovom timu i na kraju se dotakao sličnosti i razlika između njega i Novaka Đokovića.

"Njih dvojica imaju mnogo iskustva u radu sa bivšim brojem jedan, mnogo godina", kaže Siner.

Paniki je počeo saradnju sa Novakom 2017. ali je zvanično postao član tima dve godine kasnije. Rastali su se ranije ove sezone, posle pet uspešnih godina.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Badio je sa Novakom radio takođe pet godina, od 2017. do kraja 2022.

Siner kaže da su oni kao tandem prava stvar.

"Marko i Ulises su radili dugo zajedno, to je od velike pomoći jer se poznaju jako dobro, a to je sjajno i važno i za mene. Mogu mnogo da mi pomognu van terena. Pokušavamo da vidimo gde još mogu da napredujem kao igrač. Imaju mnogo iskustva", dodao je Siner.

Na kraju, uporedio je sebe sa Novakom Đokovićem.

"Novak i ja imamo sličnosti, ali na kraju, ipak se dosta razlikujemo. Ulises i Marko pokušavaju da primene ono što je najbolje za mene, ja pokušavam sve to da shvatim. Za sve je potrebno vremena, jako sam srećan što su u mom timu", zaključio je Italijan.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

Šire laži po internetu

Stranica Wikipedije za Silent Hill 2 (remake) postala je ratna zona nakon što su neki ljudi konstantno pokušavali da šire lažne informacije o ocenama koje je igra dobila.

HCL

14:15

8 h

Novo Sport Video Menu