Nova vest
Tenis 9

1.10.2024.

17:42

Njena izjava o Đokoviću je izazvala buru, sada tvrdi: "Nole je uzor, sve to stoji, ali..."

Mlada teniska nada i šampionka Evrope u juniorskoj konkurenciji Teodora Kostović osvrnula se na nedavnu izjavu da joj je Novak Đoković "rival, a ne prijatelj".

Autor: Iva Jevtić

Iva Jevtić
Iva Jevtić
B92.sport/IJ

Nakon konferencije za medije održane povodom njenog zlata na Evropskom prvenstvu za juniorke, Teodora Kostović je prozborila još koju reč sa srpskim novinarima istakavši prvo promene u ishrani do kojih je moralo da dođe zbog ozbiljnosti nivoa na kome se takmiči.

"Prvo sam odradila test na intoleranciju hrane i onda sam izbacila to što mi ne prija. Izbacila sam šećer, slatko, ali i dalje konzumiram fruktozu – jedem voće. Tako da šećer nije izbačen skroz, trudim se da jedem što više prirodnih stvari i da ne unosim u sebe ništa štetno i veštačko", objasnila je Kostovićeva, a onda se osvrnula na ono što je mnoge zanimalo.

B92.sport/IJ



Na pitanje B92.sporta da objasni na šta je tačno mislila kada je na US Openu izjavila da Đokovića "ne glada kao prijatelja, nego kao rivala", jasno je poručila da ima želju da ga sustigne u svim uspesima.

"Naravno da je Nole... On će za mene uvek biti veliki uzor i sve to stoji, ali svako ima svoj put. Ja bih volela da se ostvarim kao on u muškom tenisu, tako i ja u ženskom tenisu, da imam najviše grend slemova.
To je moj cilj i ja stojim iza toga
", objasnila je Kostovićeva.

Na kraju, otkrila je kako ostaje motivisana i fokusirana i šta joj zapravo najviše znači.

"Teško je, ali imam prave ljude oko sebe i što je najbitnije, svi su uvek pozitivni. Nebitno je da li ja izgubila ili dobila, ja kad se vratim kući, ja sam i dalje njihova Teodora koju će uvek da vole. Tako da – mislim da je to najbitnije", zaključila je Kostovićeva.

Kompletnu konferenciju za medije Teodore Kostović pročitajte OVDE.



 

Podeli:

Komentari 9

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu