Nova vest
Tenis 3

28.9.2024.

11:33

Čuveni teniser zabrinut zbog Sinera: "Nisam to očekivao"

Nekadašnji prvi teniser sveta Pol Meknami izrazio je zabrinutost zbog doping afere Janika Sinera.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Chema Moya

Svetska antidoping agencija (WADA) uložila je žalbu Sudu za sportsku arbitražu u slučaju italijanskog tenisera Janika Sinera.

Predstavljamo vam našu novu igru – Euroleague Selektor

Svetska antidoping agencija (WADA) potvrdila je da je 26. septembra podnela žalbu Sudu za sportsku arbitražu (CAS) i tražila suspenziju Sinera na period između 12 i 24 meseca.

"Čoveče, ovo pokazuje šokantnu situaciju u tenisu kada se WAD žali na odluku ITIA pred Sudom za sportsku arbitražu u slučaju Janika Sinera. Ovo je veoma velika stvar i nisam to očekivao", napisao je Pol Meknami na "Tviteru".

Pol Meknami je bivši australijski teniser koji je bio 1. igrač sveta u dublu i ima Grend slem titule sa Vimbldona i Australijan opena, a u singlu je bio 24. igrač sveta svojevremeno.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

1 d

Aktuelno

Presuđeno: Vrhovni sud odlučio

Brazilski Vrhovni sud odredio je da X (Twitter) treba da plati kaznu od nešto više od pet miliona dolara kako bi mogla da nastavi da radi u toj zemlji, pokazuju sudski dokumenti.

Tanjug

12:17

3 h

Novo Sport Video Menu