Nova vest
Tenis 1

26.9.2024.

15:42

Kecmanović "pao" posle preokreta – neće dočekati Alkarasa

Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je u 1. kolu turnira u Pekingu od Holanđanina Talon Grikspora, pa tako neće dobiti priliku da se nadigrava sa Karlosom Alkarasom.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Grikspor je slavio 6:7, 6:4, 6:3.

Miomir je dobro počeo, ali je loše odigrao u nastavku, posebno u trećem setu u kojem je Grikspor ostvario veliku prednost, poveo 3:0 u povoju tog dela meča, i potom održao vođstvo.

Srpski teniser nije imao snage da uzvrati.

Zapravo, preloman za ishod bio je finiš drugog seta, Kecmanović ga je izgubio pošto je dozvolio rivalu da uzme gem na njegov servis, za 4:6, što je prilično uzdrmalo našeg tenisera.

Treći set bio je samo posledica dešavnja iz završnice prethodnog.

Grikspor je sa mnogo kontrole usmerio meč u željenom pravcu nakon što je stekao osetnu prednost na startu trećeg dele meča, koji je trajao dva sata i 16 minuta.

Holanđanin će sada u drugom kolu igrati protiv boljeg iz meča Karlos Alkaras - Đovani-Mpeši Perikar.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

6 h

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

17 h

Novo Sport Video Menu