Nova vest
Tenis 0

26.9.2024.

12:18

Finalista US opena ispao u prvom kolu narednog turnira!

Tejlro Fric, finalista nedavno završenog US opena, ispao je u prvom kolu prvog narednog turnira.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia/Sarah Stier

Fric je u početkom septembra ostvario uspeh karijere plasiravši se u finale US opena, koje je izgubio od Janika Sinera u tri seta.

Nakon toga usledio je odmor, pa egzibicioni Lejver kup, a onda i prvi naredni zvanični turnir – Tokio, iz serije 250.

I odmah – krah.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Frica je u prvom kolu Tokija savladao mladi Francuz Artur Fis u tri odigrana seta, posle dva časa tenisa – 6:4, 3:6, 6:3.

Amerikanac će pamtiti brejk loptu na kraju drugog seta, kada je mogao da nakon 40:0 vrati brejk Francuzu, ali to nije uspeo.

Do kraja meča je viđena samo jedna prilika za oduzimanje servisa, a nju je iskoristio Fic i zasluženo se plasirao u drugo kolo Tokija, gde ga očekuje duel sa Mateom Beretinijem.

U Tokiju su viđeni još neki zanimljivi rezultati.

Brendon Nakašima je izbacio Frensisa Tijafoa (7:5, 6:3), Ben Šelton je eliminisao Rajlija Opelku (3:6, 6:1, 6:4), Tomaš Mahač je pobedio Alekseja Popirina (6:3, 6:7, 7:5), a Holger Rune je izašao na kraj sa Alehandrom Tabilom (6:2, 5:7, 6:4).

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

11 h

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

22 h

Novo Sport Video Menu