Nova vest
Tenis 3

26.9.2024.

11:19

Siner je "pokrao" Đokovića, evo i zašto

Italijanski teniser Janik Siner prvi put je govorio o novim članovima njegovog tima, odnosno bivšim Đokovićevog.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Siner je istovremeno doveo dva bivša člana Novakove ekipe, fizioterapeuta Ulisesa Badija i kondicionog trenera Marka Panikija.

To je uradio kako bi zamenio kontroverzne trenere koji su se ispostavili odgovornim za njegov pozitivan doping test, odnosno skandal.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

"Oni se uklapaju veoma dobro. Pre svega, veoma je važno to što su već radili zajedno prethodnih godina, tako da se veoma dobro poznaju. Sada ih i ja polako upoznajem, jasno je da je potrebno malo vremena, ali veoma sam uzbuđen zbog te saradnje. Izuzetno su profesionalni i smatram da od njih mogu da naučim mnogo stvari, što je veoma dobro uzevši u obzir da sam mlad teniser. Tako stičem još više iskustva. Da, odlično su se uklopili", rekao je Siner.

Govorio je prvi teniser planete i na čemu trenutno najviše radi.

"Mnogo radimo na servisu, promenili smo tu nekoliko stvari. Pokret koji sada izvodim pri servisu malo je drugačiji, nov je, tako da moram da se naviknem na to. Takođe, pokušavam da idem malo više na mrežu, da znam kako da priđem napred", rekao je Siner i dodao:

"Takođe, i da menjam malo ritam igre slajsom, visokim loptama. Smatramo da, ukoliko u tome uspem, mogu opet da napravim mali korak unapred. Uvek je suština u napredovanju, nadam se da mogu da uspem".

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

1 d

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

1 d

Promo

Telefon na 36 rata u Yettelu

Korisnici novih paketa Yettela mogu da kupe telefon na čak 36 rata preko Yettel Banke. Uz to automatski dobijaju i tri godine garancije na uređaj, bez dodatnih troškova.

Promo

15:56

3 h

Novo Sport Video Menu