Nova vest
Tenis 2

21.9.2024.

15:55

Kirjos ponovo napao Sinera

Povremeni australijski teniser Nik Kirjos još jednom je napao Janika Sinera zbog doping skandala.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Siner je, podsetimo, bio pozitivan na doping testu, ali je na kraju dokazano da je nedozvoljena supstanca klostebol nenamerno ušla u njegov sistem u malim količinama.

Ipak, teniski svet se nakon objavljivanja odluke obrušio na nadležne organe zbog jasnog favorizovanja Sinera, dok je Kirjos otišao i korak dalje.

Australijanac, koji već skoro dve godine praktično ne igra tenis zbog serije povreda i nesreća, ne odustaje od stava da se Siner dopingovao.

U nekoliko navrata je zbog toga "prozvao" Italijana, a nagrabusila je i njegova devojka Ana Kalinskaja, inače Kirjosova bivša.

Ni mesec dana nakon skandala, Kirjos ne odustaje da iskoristi bilo kakvu priliku da "bocne" prvog tenisera sveta, a oružje su mu sada odgovori na komentare na Instagramu.

Jedan provokator javio se na Kirjosovoj objavi na pomenutoj društvenoj mreži, napisavši: "Uživaj u penziji dok Janik osvaja sve. Velike stvari nisu za sve".

Kirjos je progutao mamac i ekspresno odbrusio ovom navijaču.

"Korišćenje steroida nije za sve", napisao je Kirjos.

Mimo "incidenata" na društvenim mrežama, teniski svet željno iščekuje povratak Kirjosa na profesionalnu turneju, a isti se očekuje početkom 2025. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu