Nova vest
Tenis 1

20.9.2024.

20:36

Rune pronašao novog trenera

Benjamin Ebrahimzadeh biće trener Holgera Runea za azisjku turneju.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Danski teniser će nastupati na turnirima u Hangdžouu koji se igra u sklopu serije 250 , potom sledi turnir serije 500 u Tokiju,  a onda i masters u Šangaju.

Iz Runeove objave se može naslutiti da je nemački trener samo privremeno rešenje.

"Posle zbijenog programa od Vimbldona, sa šest ekstra nedelja u Americi u odnosu na prvobitni plan, Kenet Karlsen se odmara u Danskoj".

Rune je već imao prilike da radi sa Benjaminom i to na turniru u Montekarlu.

"Već sam radio sa Benjaminom u Montekarlu, bio je dobar trening. Akcenat je bio na segmentima igre u kojima sam imao probleme poslednjih meseci. Sada jedva čekam da se vratim u borbu i proverim sve na čemu smo radili. Optimista sam i verujem da mogu da završim godinu snažnim sprintom koji će mi omogućiti plasman na završni Masters u Torinu", istakao je Rune.

Danac je poznat po tome što je do sada u svojoj karijeri promenio mnogo trenera, ali niko nije mogao da spreči pad na ATP listi, pa je tako Rune sada van deset najboljih tenisera, iako je pre godinu dana bio četvrti teniser sveta.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

Fudbal

Real povećao plate Belingemu i Vinisijusu

Igrači fudbalskog kluba Real Madrid Džud Belingem i Vinisijus junior dobili su povećanje plate i sada primaju istu platu kao Kilijan Mbape, preneo je danas francuski sportski list Ekip.

Beta

21:49

44 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu