Nova vest
Tenis 0

14.9.2024.

16:36

Kecmanović: "Da se vratimo gde pripadamo i napadnemo ‘salataru‘"

Srpski teniser Miomir Kecmanović sumirao je utiske posle prvog meča Dejvis kupa u kom je dobio Aristotelisa Tanosa (6:3, 6:3).

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Pred punim tribinama hale "Aleksandar Nikolić", baš je Kecmanović dobio zadatak da savlada 713. tenisera na svetu.

"Nije mi bilo najlakše na početku. Trebalo mi je vremena. Nije lako igrati pred punim Pionirom prvi meč. Na kraju sam", rekao je Kecmanović koji se osvrnuo i na publiku:

"Osećao sam pritisak. Nije lako kad svi znaju da treba da dobiješ i to lako. Uspeo sam da se izborim sa tim i da imamo poen."

Uporedio je ove mečeve sa onim u Kraljevu kada su u februaru poraženi protiv Slovačke.

"Više nam odgovaraju uslovi, ono je bila katastrofa. Bolje smo se pripremili za ovo. Svi želimo da se vratimo gde pripadamo i napadnemo "salataru"", ističe Kecmanović.

Da li bi dobar nastup u Dejvis kupu mogla da bude osnova za uspehe.

"Moglo bi. Uvek sam igrao dobro posle Dejvis kupa, drago mi je. Nadam se da će ovo da mi bude podstrek da nastavim bolje na kraju sezone", najavljuje Miomir.

Koliko je teško igrati kada ne ide dobro?

"Jako je teško iskontrolisati se. To su momenti gde emocije izbijaju iz tebe. Oni što su najbolji, kao Nole, vladaju time. Ide ka boljem", ističe Kecmanović.

Još jednom se zahvalio publici.

"Zahvalan sam svima koji su došli da gledaju i podrže. Nas četvorica smo svi bili među 30 u nekom trenutku, nije to lako", zaključio je Kecmanović.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu