Nova vest
Tenis 5

14.9.2024.

11:45

Alkaras: "Nekada se smejem na silu"

Karlos Alkaras je jedan od junaka pobede reprezentacije Španije nad Francuskom što je bilo dovoljno da se plasiraju u četvrtfinale Dejvis kupa.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia/Jean Catuffe / DPPI

Španac je posle ovog meča govorio o nekim detaljima u njegovoj karijeri koji su interesantni i koji su mnogi primetili na terenu.

Naime Alkaras je poznat po tome što se uglavnom nasmejan na terenu, a na tu temu Karlos je govorio, gde je otkrio zanimljive detalje.

"Ponekad se na terenu smejem na silu. Istina je da ima situacija kada se smejem jer sam sebe nateram na to iako se ne osećam tako. I ponekad to funkcioniše i pomogne mi da igram bolje. Promeni se dinamika i zaista od tog trenutka počnem više da uživam na terenu. Ali nije uvek tako, ponekad nema pomoći", rekao je Alkaras.

Baš takva situacija se desila na US openu, gde je Karlos Alkaras poražen u drugom kolu od strane Holanđanina Botika Van Den Zanshlupa.

"Na Ju-Es openu sam se više puta smejao na silu ali nije bilo klika. Nije bilo promene".

Španci su se plasirali u četvrtfinale Dejvis kupa, gde još čekaju svoje rivala, a pre toga ih očekuje okršaj sa reprezentacijom Australije.

"Veoma sam zadovoljan što sam doneo važne poene. Igranje za Španiju mi donosi veliki motiv".

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu