Nova vest
Tenis 13

11.9.2024.

8:15

Kirjos o Đokoviću: "Nisam mogao ni da sanjam"

Australijski teniser Nik Kirjos govorio je o svom odnosu sa srpskim teniserom Novakom Đokovićem.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Nik Kirjos i Novak Đoković nisu bili u najboljim odnosima do skoro, tačnije do 2022. godine kada je Đoković maltene uhapšen na aerodromu u Melburnu i odvojen u karatin u izolaciji.

Kirjosu se nije dopadao tretman njegove Australije prema srpskom igraču i javno ih je kritikovao, da bi se nakon svega sprijateljio sa Novakom Đokovićem.

"Činjenica da sam igrao finale Vimbldona protiv Novaka je luda činjenica, jer smo mi toliko različiti i sada smo veliki prijatelji pa je to fenomenalno i često se nađemo kada mu nešto zatreba, super baš", poručio je Kirjos na svom podkastu "Tennis Inside" (na 09:29)

Nik Kirjos je često isticao šta mu smeta kod Đokovića, a posebno je bio glasan tokom pandemije koronavirusa kada je kritikovao Novaka Đokovića zbog organizovanja turnira dok pandemija traje.

"To je ludo, nisam mogao ni da sanjam da ću biti dobar prijatelj sa Novakom Đokovićem, a ne mislim tu samo na teren. Sada, mi se čujemo, šaljemo jedan drugom poruke i smešne stvari na Instagramu", rekao je Nik Kirjos (09:51 ovog podkasta).
 

Podeli:

Komentari 13

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu