Nova vest
Tenis 8

7.9.2024.

15:33

Fric preti Sineru: "Izaći ću na teren i pobediti!"

Tejlor Fric veruje da može da pobedi Janika Sinera u finalu US opena.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Fric se pobedom protiv Tijafoa plasirao u svoje prvo Grend slem finale, a protivnik u nedelju će mu biti prvi teniser sveta, Janik Siner.

To će biti treći međusobni duel Amerikanca i Italijana, a trenutno je 1-1. Zanimljivo je da su oba meča odigrana u Indijan Velsu – Fric je io bolji 2021. sa 2-0, a Siner 2023. sa 2-1.

"Oduvek sam igrao dobro protiv Janika. Mislim da je 1-1. Dugo nismo igrali, a poslendji put me je u tri seta dobio u Indijan Velsu. On veoma jako udara lopticu, ali mislim da ja uvek lepo udaram lopticu posle njegovih udaraca. Ne znam šta da vam kažem, uglavnom igram dobro protiv njega", izjavio je Fric.

Iako u finalu neće biti favorit, daleko od toga, Fric veruje da može da trijumfuje.

"Iskreno, uvek sam uživao da igram protiv njega. Mislim da će biti mnogo stresnijih situacija nego danas. Danas sam se osećao dobro", rekao je Fric i podvukao:

"Imam osećaj da ću izaći na teren, igrati jako dobro i pobediti. Kada igram dobar tenis, mislim da je to dovoljan nivo da pobedim".

Podeli:

Komentari 8

Podeli:

Odbojka

Savez potvrdio: Kolaković i Gvideti odlaze!

Predsedništvo Odbojkaškog saveza Srbije održalo je sastanak, kojim je predsedavao Đula Mešter, predsednik OSS. Na sastanku je razgovarano o rezultatima i učinku seniorskih reprezentacija Srbije.

OSSRB

10:30

49 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu