Nova vest
Tenis 3

7.9.2024.

8:46

"Kao Alkaras protiv Novaka na onom Rolan Garosu" VIDEO

Američki teniser Frensis Tijafo prokomentarisao je poraz od Tejlora Frica u polufinalu US opena.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/JUSTIN LANE

Tijafo nije uspeo da se plasira u svoje prvo Grend slem finale jer je posle pet setova poražen od sunarodnika.

On je prethodno vodio 2-1 u setovima i, kako kaže, bio bolji igrač.

"Veoma mi je teško. Baš baš mi je teško. Ovo će me baš boleti", krenuo je priču na konferenciji za medije Tijafo i nastavio:

"Mislim da sam večeras bio bolji igrač. U četvrtom setu, ne znam, imao sam neke grčeve, kao da mi se telo ugasilo... Mislim da je vezano i za nerve. Nisam uopšte bio umoran".

Tijafo je ovaj meč uporedio sa sada već čuvenim duelom Karlosa Alkarasa i Novaka Đokovića na Rolan Garosu 2023. godine, kada je posle dva brutalna seta (1-1) Španac ostao bez podrške svog tela i nije više bio u stanju da pruži ni blizu 100 odsto svojeg tenisa

"Da, samo sam se ugasio, slično onome sa Alkarasom protiv Novaka one godine u Francuskoj. Deluje mi kao ista stvar. Nisam mogao da se krećem".

Na kraju, ipak, čestitke su bile za protivnika i prijatelja.

"Moram da skinem kapu Tejloru. On je bio konstantan, nadmetao se sa mnom, zalsužio je ovo večeras. Svu sreću mu željim u finalu", podvukao je Tijafo.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

Lige petice

Udarac za Real Madrid

Fudbalski klub Real Madrid saopštio je da je marokanski plejmejker ​​Brahim Dijas povredio mišić u subotu tokom utakmice protiv Real Sosijedada i da neće moći da izlazi na teren nekoliko nedelja.

B92.sport

15:50

6 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu