Nova vest
Tenis 15

3.9.2024.

16:50

Đoković pita: "Je l' dolazite?" FOTO

Teniska reprezentacija Srbije od 14. do 15. septembra u Beogradu igraće Dejvis kup protiv Grčke, a povodom tog susreta oglasio se i Novak Đoković.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Tanjug/AP Photo/Julia Nikhinson

Osvajač 24 grend slem titule ranije nego što se očekivalo završio je nastup na US open, ali će igrati za Srbiju u duelu sa Grcima.

"Je l' dolazite?,  napisao je Đoković na Instagram priči.

Printscreen/Instagram

Osim Đokovića na spisku selektora Viktora Troickog su još Miomir Kecmanović, Dušan Lajović i Hamad Međedović, dok će sparing partner biti juniorski reprezentativac Marko Maksimović. Na spisku nema povređenog Lasla Đerea.

Srbija dočekuje Grčku u okviru Svetske grupe I Dejvis kupa u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu, što će biti prvo pojavljivanje pred prestoničkom publikom posle punih sedam godina.

Žreb za meč na programu je 13. septembra, kada će se znati ko direktno igra sa kim prvog dana, a po rasporedu u pitanju su sudari prvih i drugih igrača reprezentacija.

Kako Grci najavljuju dolazak u najboljem sastavu, derbi Novak Đoković - Stefanos Cicipas se očekuje u nedelju, odmah posle dubla.

Mečevi u subotu počinju od 15 časova i na programu su dva singla, dok nedeljni program počinje u 13 časova dublom, a nastavlja se sa dva singl meča. Karte su u prodaji preko Tickets.rs.

Podeli:

Komentari 15

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu