Nova vest
Tenis 6

2.9.2024.

19:50

Đoković u Srbiji: Evo kad se obraća medijima i započinje sa treninzima

Novak Đoković se vratio u Srbiju nakon neočekivanog poraza u 3. kolu US Opena od Australijanca Alekseja Popirina.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Tanjug/AP Photo/Julia Nikhinson

Po povratku u Beograd, Đoković će provesti nekoliko dana odmora sa porodicom, a zatim se priključiti pripremama za predstojeći Dejvis kup, u kojem će Srbija odmeriti snage sa Grčkom.

Nakon poraza u Njujorku, Novak se u Njujorku zadržao još dva dana, ali je potom otputovao u Beograd, gde će započeti treninge sa srpskom Dejvis kup reprezentacijom, prenose mediji.

Treninzi će se održavati u dvorani "Aleksandar Nikolić", gde će 14. i 15. septembra Srbija dočekati Grčku, predvođenu Stefanosom Cicipasom.

Đoković će biti na raspolaganju selektoru Viktoru Troickom od samog početka priprema, pridruživši se timu koji čine Miomir Kecmanović, Dušan Lajović i Hamad Međedović. Takođe, sa seniorima će trenirati i mladi Marko Maksimović, koji je nedavno učestvovao na juniorskom turniru u Njujorku.

U sredu je planirana konferencija za štampu, na kojoj će Đoković odgovarati na pitanja novinara o dosadašnjoj sezoni i predstojećim izazovima u Dejvis kupu.

Podsećamo, Srbija je početkom godine pretrpela težak poraz od Slovačke, izgubivši sa 5:0, i sada se suočava sa obavezom da pobedi Grčku kako bi zadržala mesto u Svetskoj grupi.

Nakon završetka obaveza u Dejvis kupu, Đoković će otputovati u Sofiju, gde će 17. septembra učestvovati u egzibicionom meču protiv Grigora Dimitrova.
 

Podeli:

Komentari 6

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

3 h

Novo Sport Video Menu