Nova vest
Tenis 3

28.8.2024.

2:13

Siner: "Nije lako"

Italijanski teniser Janik Siner kaže da mu nije baš lako nakon čitave afere oko dopinga.

Autor: Milan Tomić

Milan Tomić
Milan Tomić
EPA-EFE/BRIAN HIRSCHFELD

Siner je u martu bio pozitivan na zabranjeni klostebol, ali je prošle sedmice proglašen nevinim, iako su mu oduzeti novac i bodovi iz Indijan Velsa.

Janik je US open počeo pobedom posle preokreta nad Makenzijem Mekdonaldom.

"Osećam se sjajno, sve vreme dok su stizale vesti, za vreme treninga, bilo je dosta podrške i drago mi je zbog toga. Još uvek malo, znate, nije lako. Treba da prolazimo dan po dan. Srećan sam u kojoj sam poziciji, pokušavam da idem dan po dan, zaista. Sutra imam slobodan dan", rekao je Siner.

Nije mogao da zna kakva će biti reakcija javnosti posle vesti.

"Radoznao sam bio da vidim reakciju navijača, ali bila je pozitivna. Drago mi je što sam dobio podršku, igrajući protiv Amerikanca. To je malo drugačije. Srećan sam kako sam rešio situaciju, nije lako. Ima dosta pozitivnih stvari od danas", dodao je on.

Što se tiče kolega, bilo je i negativnih reakcija.

"Ima nekih reakcija. Ne mogu da kontrolišem šta oni misle i pričaju. Ako hoću da kažem nekom nešto, odem privatno, jer sam takva osoba. Generalno nije bilo loše. Srećan sam zbog toga", kazao je Siner.

Italijan će u drugoj rundi igrati protiv Aleksa Mikelsena.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

1 h

Novo Sport Video Menu