Nova vest
Tenis 6

25.8.2024.

21:45

"Niko ne želi da je u Sinerovoj koži"

Mateo Beretini, bivši finalista Vimbldona, stao je u odbranu kolege Janika Sinera.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

Svetski broj jedan je posednjih nekoliko dana tema zbog otkrića da je na turniru u Indijan Velsu imao dva pozitivna nalaza na klostebol.

Beretini, koji će kao i Janik igrati narednih dana na grend slemu u Njujorku, rekao je da razume Sinera i to kako se sada oseća.

"Ovo je bilo nekoliko teških meseci za njega. Impresivno je kako se u svemu držao. Pohvalio sam ga. Niko ne želi da bude u njegovoj koži, ali dobro ga poznajem, siguran sam da je to bila greška", kaže Mateo.

Primetio je da je sve ovo imalo uticaja na mladog igrača.

"Video sam nešto drugačije u njegovim očima, kao da manje uživa nego ranije. Kada je sve izašlo, shvatio sam šta se kuvalo ispod toga".

Teniser iz Rima kaže i da je imao prilike da razgovara sa Sinerom o problemu koji je snašao mladog igrača.

"Sedeli smo u svlačionici i pričali, gledali smo se u oči i razumeli smo koliko je teško vladati celom situacijom. Čak i ovih dana sve uspeva da iznese odlično, što je sjajno za njegove godine", zaključio je Beretini. 

Podeli:

Komentari 6

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Fašisti"

Vlasnik platforme X (Twitter) Ilon Mask nazvao je australijsku vladu "fašistima" zbog predloženog zakona kojim se kažnjavaju kompanije društvenih mreža koje ne sprečavaju širenje dezinformacija.

Tanjug

9:52

2 h

Novo Sport Video Menu