Nova vest
Tenis 14

25.8.2024.

17:38

Beker se oglasio posle izlaska Đokovića i Sinera FOTO

Novak Đoković i Janik Siner su veliki rivali na predstojećem US Openu, ali to im ne smeta da se druže van terena.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

Srbin i Italijan su u petak uveče izašli u grad posle igranja piklbola, a to nije promaklo nekim bivšim šampionima poput Borisa Bekera.

I dok je Novak u centru pažnje zbog osvajanja zlata na Olimpijskim igrama, Siner ima drugačije muke - na njemu je fokus zbog pozitivnih testova na klostabol tokom proleća u Indijan Velsu.

Kako god, Beker, koji je bio Novakov trener u periodu od 2013. do 2016. godine, prokomentarisao je fotografiju na kojoj su Siner i Đoković snimljeni za jednim stolom.

"Lepa fotografija! Zamislite da ja u svoje vreme izlazim sa Džonom, Ivanom ili Džimijem... nemoguće! Možda i sa Stefanom, Matsom?! Ne verujem ni da bi Andre i Pit izlazili zajedno sa mnom par dana pre nego što počne Open! Svako radi stvari na svoj način", poručio je Boris.

Sinera u prvom kolu na US Openu očekuje meč sa Mekenzijem Mekdonaldom, dok Đoković igra protiv Radua Albota iz Moldavije.  

Podeli:

Komentari 14

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Fašisti"

Vlasnik platforme X (Twitter) Ilon Mask nazvao je australijsku vladu "fašistima" zbog predloženog zakona kojim se kažnjavaju kompanije društvenih mreža koje ne sprečavaju širenje dezinformacija.

Tanjug

9:52

1 h

Novo Sport Video Menu