Nova vest
Tenis 5

23.8.2024.

17:32

Finale Belgrade Opena u Areni po planu – Đoković se zahvalio Tanji Savić

Beogradska arena spremno će dočekati najbolje tenisere na nedavno najavljenom turniru "Belgrade Open 2024".

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

S obzirom na to da je informacija o dobijanju licence za turnir stigla tek nedavno, bilo je neophodno prilagoditi veoma gust raspored Beogradske arene, kako bi održavanje turnira bilo moguće. 

Veliku pomoć u ovom segmentu pružila je i pevačica Tanja Savić, čiji koncert je trebalo da bude organizovan 9. novembra. 

Zahvaljujući uspešnom dogovoru sa pevačicom, koncert je odložen, kako bi se i poslednji, finalni dan turnira, organizovao po planu i prema svim procedurama.

"Zbog nepredviđenih okolnosti i kasne odluke ATP-a, nismo imali prostora za manevar u pogledu termina našeg turnira. Iskreno smo zahvalni Tanji Savić na razumevanju i fleksibilnosti povodom promene datuma njenog koncerta. Cenimo njen profesionalizam i želimo joj puno uspeha u daljem radu, kao i nezaboravan nastup pred njenom vernom publikom", istakao je Đorđe Đoković, direktor "Belgrade Open 2024" turnira. 

Belgrade Open će se održati od 2. do 9. novembra u Beogradskoj areni i igraće se na tvrdoj podlozi. 

Nakon uspešno organizovanih teniskih turnira na šljaci u protekle tri godine, nova licenca za turnir iz serije 250 otvoriće prostor da Beograd nastavi da se razvija kao prepoznatljiva teniska destinacija. 

Planovi kada je reč o organizaciji profesionalnih ATP turnira su dugoročni i, kako objašnjava direktor turnira, konstantno se radi na proširenju broja događaja.

"Belgrade Open je, za sada, dvogodišnja licenca i turnir će se u ovom terminu održati i sledeće godine. Pored toga, aktivno radimo na tome da Beograd ima ne jedan, već dva ATP turnira godišnje na različitim podlogama – beton i šljaka. Optimistični smo da ćemo ovaj cilj ostvariti u bliskoj budućnosti", istakao je Đorđe Đoković.

Informacije o prodaji karata, igračima koji će se pojaviti na turniru i drugi važni detalji, biće uskoro obljavljeni na zvaničnim kanalima komunikacije turnira.

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu