Nova vest
Tenis 8

21.8.2024.

14:41

"Najgori na planeti" ludi: "Alkaras Novaku uvek ispraši zadnjicu, to me je*eno ljuti!"

Novak Đoković je i definitivno prvi izbor kada se povede debata o najvećem svih vremena. Na njegovoj strani je sada i "najgori čovek na planeti" Majk Tajson.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Majk Tajson je razvio ogromnu strast prema tenisu u poznim godinama i često se viđa na nekim od najvećih svetskih događaja.

Uprkos tome što bi trebalo da za borbu sa Džejkom Polom u novembru, on je u podkastu sa Loganom Polom, Džejkovim bratom, potvrdio da će biti na US Openu.

Nema sumnje – gledaće Đokovića.

"Đoković je taj čovek. Nisam mislio da će Đoković pobediti Alkarasa na Olimpijskim igrama. Uvek mu ispraši zadnjicu. To me je*eno ljuti", bio je iskren Tajson.

Đoković i Alkaraz su u poslednje dve godine formirali nešto poput blokbaster rivalstva, igrajući neke klasike. Sastali su se u poslednja dva finala Vimbldona, a Alkaras je u oba navrata podigao trofej.

Kada su se ponovo sreli na Olimpijskim igrama u Parizu, postojali su strahovi da će sve krenuti u istom smeru. Međutim, Đoković je ostvarioneverovatan trijumf i osvojio zlatnu medalju – jedino odličje koje je nedostajalo u njegovoj kolekciji.

Jedan od glavnih razloga zašto je Tajson razvio svoju ljubav prema tenisu je zbog ćerke. Ona je strastvena teniserka i čak ju je trenirao bivši trener Serene Vilijams Patrik Muratoglu.

Tajson je jednom prilikom priznao da mu je tenis "promenio život". Oduvek je pratio Đokovića, a onda ga i "etiketirao" kao "pravog borca".

US open počinje u ponedeljak, a Srbin hita ka rekordnoj 25. grend slem tituli.
 

Podeli:

Komentari 8

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

9 h

Novo Sport Video Menu