Nova vest
Tenis 8

17.8.2024.

18:58

Da li ovo znači kraj?!

Srpski teniser Filip Krajinović nagovestio je kraj karijere.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Krajinović se u poslednje vreme mnogo muči i nikako ne uspeva da se probije ni blizu onog mesta na kojem je nekada bio u cvatu karijere.

Nije igrao 32-godišnji Somborac zbog zasićenja od maja 2023. do početka 2024, pa se povredio nakon oko dva meseca tenisa, a poslednji turnir je igrao u julu kada je ispao u drugom kolu čelendžera u Veroni.

Trenutno zauzima 639. mesto na ATP rang listi, a deluje kao da nekog drastičnijeg napretka neće ni biti, jer je kraj karijere iza vrata.

Naime, Krajinović je na svom Instagram storiju objavio sliku memorabilije sa US opena (peškir, flašice, stikeri) i poslao jasnu poruku.

"Poslednji ples".

Ono što jedino najjasnije je da li je nekada 26. igrač planete mislio na to da će mu ovo biti poslednji US open, poslednji turnir generalno ili poslednji Grend slem u karijeri.

Bilo kako bilo – kraj je jako blizu, a ako mu je US open poslednje takmičenje, onda će (verovatno) ostati bez ijedne osvojene titule, sa pet poraza u finalima.

Filip bi trebalo da na USO igra kvalifikacije, zbog pozicije koju čuva zaštićenim renkingom, ali ništa još nije zvanično.

screenshot/instagram/krajinovic_filip

Podeli:

Komentari 8

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu