Nova vest
Tenis 1

13.8.2024.

12:51

Siner: Kuk je u redu, jedva čekam izlazak na teren

Janik Siner se oglasio povodom situacije sa povredom kuka.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

Italijanski teniser je protekle nedelje na Mastersu u Montrealu poražen u četvrtfinalu od Andreja Rubljova, kasnijeg finaliste turnira, ali je tokom tog meča imao problem sa kretanjem.

Siner je tada izjavio da nije siguran da će ove nedelje igrati u Sinsinatiju, ali čini se da je ipak sve u redu.

Kako je prenela agencija ANSA, Siner je potvrdio da će igrati na turniru u Ohaju tokom ove nedelje.

"Osećam se dobro i jedva čekam da se vratim na teren. Imao sam nedelju dana pauze od treninga, pa sam onda igrao dva do tri dana zaredom, to je moglo da ima uticaja na kuk. Ali ne plašim se. Kuk je dobro i jedva čekam da zaigram tamo", rekao je Janik.

Siner ima veliku želju da posle odličnog rezultata i osvajanja titule u Melburnu, zablista i na betonu u Njujorku, na US Openu.

Imao je želju i da tokom leta odigra odlično na Olimpijskim igrama, ali zbog upale grla je morao da odustane od takmičenja.

"S obzirom da sam ove godine igrao dobro, uključujući i Rolan Garos, znajući da su Olimpijske igre tu, verovao sam da i tamo imam dobre izglede za medalju. Ipak, ponekad morate da prihvatite realnost kakva jeste. Moram da budem srećan postignutim i da ne gledam negativno. Moja sezona ide u dobrom smeru, sve je veoma pozitivno i nastojimo da nadogradimo na toj osnovi", zaključio je Siner. 

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

2 h

Novo Sport Video Menu