Nova vest
Tenis 1

22.7.2024.

14:35

"Mari je 'popi*deo', pitao se kako je ikada izgubio od mene" VIDEO

Američki teniser Sem Kveri zaludeo je društvene mreže sadržajem koji na njih izbacuje.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Kveri je završio profesionalnu karijeru 2022. godine, a najveći uspesi su mu 11. mesto na ATP listi, deset titula, polufinale Vimbldona...

Karijera koju mnogi mogu samo da sanjaju, ali ne i najveći talenat koji Amerikanac poseduje. To je, ipak, humor!

Sada već 36-godišnji Kveri je pre nekog vremena krenuo da pravi sadržaj za društvene mreže, a utisci javnosti su gotovo isključivo pozitivni.

Tako je nedavno objavio snimak meča protiv Endija Marija iz Njuporta 2022, neposredno pre nego što je okončao karijeru, gde je Britanac bio bolji sa čak 6:2, 6:0.

"Mari je 'pop***eo', on je čak izgubio od mene ranije. Pitao se kako je izgubio od ovog lika u prošlosti", samo je jedan od urnebesnih komentara nekadašnjeg finaliste US opena u miks dublu.

Zanimljivo je da je Kveri jednu od dve pobede u deset duela protiv Marija ostvario baš na Endijevom omiljenom turniru, Vimbldonu. U četvrtfinalu 2017. bilo je 3-2 za Amerikanca, posle preokreta.

"Evo meč lopte za Marija. Promašiću prvi servis. I znate šta ću sada da uradim? Promašiću i drugi servis!", prokomentarisao je Kveri.

Pogledajte ceo klip:

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu