Nova vest
Tenis 0

20.7.2024.

10:28

Nadal: Nisam navikao da sam dekoncentrisan VIDEO

Rafael Nadal igra u prvom polufinalu ove sezone i to na turniru u Bostadu.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia/Niclas Jönsson / BILDBYRĹN

Španski teniser se sastaje sa Hrvatom Dujom Ajdukovićem, ali pitanje je kako će se osećati na terenu posle četiri sata koliko je morao da odradi u meču četvrtfinala sa Marijanom Navoneom.

Posle velike borbe Nadal je slavio sa 6:7 (2), 7:5, 7:5.

"Nivo tenisa nije tako loš, ponekad mi se desi da izgubim koncentraciju, bez da znam zašto, desi se da ne znam kako da osvojim poen. U tom momentu sam neorganizovan, sve dok ne oporavim način kako da igram dalje. Znam da sam dugo bio van svega, ali smatram da je to normalno posle svega što sam prošao. Nije mi lako to da prihvatim jer sam tokom karijere bio u stanju da igra sa jakim fokusom, ali polako se i to vraća. Igranje i pobeđivanje u ovakvim duelima će mi pomoći da se sve to vrati", jasan je Nadal.

Španac je demantovao da je u Švedsku stigao kako bi se pripremao za nastup na Olimpijskim igrama. 

"Nikada nisam rekao da ovaj turnir shvatam kao pripremu za Olimpijske igre. U ovoj fazi moje karijere, svaki turnir koji igram je vrlo važan za mene jer se ne takmičim mnogo. Videćemo šta će biti sledeće nedelje", zaključio je Nadal. 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Dosta je bilo izvinjenja"

Tokom poslednjih 20 godina Zakerberg i Facebook prošli su kroz brojne uspone i padove, a zbog jedne stvari osnivač ove kompanije naročito žali.

Zimo

13:30

17 h

Novo Sport Video Menu