Nova vest
Tenis 0

12.7.2024.

20:05

Medvedev otkrio šta je rekao sudiji

Ruski teniser Danil Medvedev oglasio se nakon poraza od Karlosa Alkarasa u polufinalu Vimbldona.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth, File

Danil Medvedev je ponovo došao do polufinala Vimbldona gde ga je Karlos Alkaras eliminisao iako je Rus osvojio prvi set.

Novinare je zanimao incident sa sudijom iz prvog seta i šta je to rekao sudiji.

"Ne znam da li je sudija doneo pravu odluku, stvarno ne znam da li je loptica dva puta pala u polje i to mi se već jednom desilo kada sam izgubio od Čilića jer nisam video da je loptica zapravo jednom pala. Pomislio sam da je nemoguće da mi se to ponovo dešava. Rekao sam mu nešto na ruskom, ništa neprijatno već nešto u smislu male mačke. Reči nisu bile strašne, ali značenje je bilo bolje", rekao je Medvedev.

Pričao je i o teškom žrebu koji je imao:

"Sigurno da je bilo teško, ali, vidite. Trava nije moja omiljena podloga i bio sam veoma dobar za ove dve nedelje, a dobar sam bio i prošle godine. Ovogodišnji meč protiv Karlosa je bio dosta napetiji nego onaj prošlogodišnji koji je trajao možda sat i po vremena i Karlos me prosto oduvao sa terena. Danas nije bilo tako, bilo je dosta neizvesnije. Sve je ovo novo iskustvo, Alkaras, Đoković, Siner, neko drugi, sve su to dobri igrači i teški mečevi", objasnio je Medvedev.

O Alkarasu kaže:

"Bio je ovo težak, težak meč. Karlos Alkaras stvarno igra dobro. Moj plan čak i nije bio tako loš. Servirao sam jako dobro, a imao sam samo pet asova i to dovoljno govori. Bio je bolji igrač od mene i zasluženo je otišao u finale tako da stvarno nemam šta da dodam što se toga tiče", poručio je Rus.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu