Nova vest
Tenis 137

9.7.2024.

22:15

Mekinro digao glas zbog Đokovića: "Zašto, jer dolazi iz Srbije?"

Bivši američki teniser Džon Mekinro stao je u odbranu Novaka Đokovića na Vimbldonu.

Autor: Milan Tomić

Milan Tomić
Milan Tomić
Profimedia

Legendarni Mekinro je o Novaku pričao pozitivno upravo na "BBC-u", na kojem je Novak napustio intervju posle upornih pitanja o publici.

Đoković je tokom i posle meča sa Holgerom Runeom opet imao konflikt sa pojedinim navijačima, kojima je "poželeo" laku noć u govoru posle velike pobede nad Dancem u osmini finala Vimbldona.

Na pitanje voditeljke "BBC-a" Kler Bolding šta bi rekao Đokoviću, Mekinro je odgovorio: "Bravo".

Amerikanac je potom počeo da objašnjava.

"Zar ne mislite da je bilo najmanje 100 mečeva u poslednjih 10-15 godina u kojima Đoković nije bio poštovan zato što je dobar. Šta je tako loše uradio? Navedi nešto. Šta je to, šta želi? Takmiči se kao i svi. Da li je to zbog toga kako izgleda, odakle je? On je kao Dart Vejder u poređenju sa dva najotmenija glumca koja smo videli u tenisu – Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Ko može da se meri sa njima? Niko, a onda je ovaj Đoković pokvario žurku. Kako bi bilo da ga poštujete posle ovoga?", upitao je Mekinro i zaključio:

"On je momak koji je podneo najviše toga i zbog toga bih rekao da je najbolji ikada".

Đokovića u sredu čeka četvrtfinalni meč sa Aleksom de Minorom.

Podeli:

Komentari 137

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

6 h

Novo Sport Video Menu