Nova vest
Tenis 10

9.7.2024.

11:11

"Vimbldone, pazi se – naljutio si Đokovića"

Mnogo prašine diglo se posle meča Novaka Đokovića u osmini finala Vimbldona.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth, File

ovak se plasirao u četvrtfinale posle rutinske pobede nad Holgerom Runeom posle tri seta, a izjava posle meča upućena publici izazvala ej veliku pažnju.

"Svim navijačima koji imaju poštovanje i bili su ovde večeras, hvala vam puno. Svim onima koji su odlučili da me ne poštuju, želim im Lakuuuuuuuu noć", rekao je Đoković.

Na tu izjavu Dejli mejl u svom tekstu istakao da je Đoković, kao i obično, sve pogrešno razumeo.

Sa druge strane, Independent je dao afimratovan tekst o Đokoviću, pod naslovom "Vimbldone, pazi se: Upravo si naljutio Novaka".

"Ali vratićemo se na kraj Đokovićeve pobede u tri seta. U teniskim terminima, ovo je možda bio savršen meč za njega u pravo vreme. Postoji osećaj da se moć Srbina ove godine pomalo smanjuju, ako ne zbog ničeg drugog, onda zbog prisustva vremena – jedine sile u sportu sa boljim rekordom od Đokovića. Ne grešite, osvajač 24 grend slem titule može da osvoji Vimbldon ove nedelje. I dalje je među favoritima, i  to sa pravom. Ali nakon povlačenja sa Rolan Garosa i steznika na operisanom desnom kolenu, uz malo otežano kretanje, fer je sugerisati da će mu ova pobeda u tri seta biti dobrodošla", piše Independent.

Pročitajte još:

Podeli:

Komentari 10

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu