Nova vest
Tenis 5

8.7.2024.

23:00

Kirjos: Ne čačkaj medveda u oko!

Nik Kirjos se još jednom imao priliku da komentariše meč Novaka Đokovića na Vimbldonu.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia/Imago/ChrysleneCaillaud Panoramic

Nik, koji je delio jedno finale sa Novakom na istom mestu, kada je izgubio sa 3-1, dotakao se posebno Novakovog govora po završetku meča, kada se Novak obratio navijačima koji su prema njemu pokazali nepoštovanje.

Novak je insistirao da se sa tribina čulo "buuuuuu", rekao je da to nije naačin da e pokaže poštovanje prema igračima na terenu.

"Svim navijačima koji imaju poštovanje i bili su ovde večeras, hvala vam puno. Svim onima koji su odlučili da me ne poštuju, želim im: ‘Lakuuuuuuuu noć. Znam da navijaju za Runea. Na Turu sam više od 20 godina, znam sve trikove. Fokusiram se na ljude pune poštovanja koji su platili kartu i došli da navijaju. Igrao sam u daleko neprijateljskim sredinama. Verujte mi, ne možete da me dirnete", rekao je Novak.

Kirjos smatra da je Novak pogrešio.

"Mislim da to nije bilo zviždanje i negodovanje, ali publika širom sveta bi trebalo da razume. Novaku ne treba više motivacije. On je motivisan, jedan od najboljih igrača na svetu", rekao je Kirjos i dodao.

"Video sam to iznova i iznova, publika čačka medveda u oko, to ne želite da radite protiv Novaka. Neko je rekao da mu je to bio prvi test? Odgovorio je na sva pitanja. Sledi blokbaster sa De Minorom", zaključio je Kirjos. 

Njega je baš nasmejao Novakovo odgovor publici, pa je to prokomentarisao i na društvenim mrežama.

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu