Nova vest
Tenis 12

7.7.2024.

13:00

Đoković: "Krade mali, ali kad znamo ko mu je otac..."

Raspoložen je bio Novak Đoković posle plasmana u osminu finala i pobede na Vimbldonu nad Aleksejem Popirinom, te se na konferenciji za medije šalio – pa i na svoj račun.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ATIENZA

Sve je počelo od podsećanja na kultni snimak sa nameštanjem tramboline, na kom je njegov sin Stefan izgovorio čuvenu rečenicu:

"Kako ne možete trambolinu da sastavite, a igrate na Vimbldonu?"

Đoković je posle duela sa Australijancem izjavio da je bilo novih sličnih radnih akcija.

"Kad smo kod tih podešavanja... Sad smo baš u Crnoj Gori podešavali s majstorima one ljuljaške, kačili smo u stanu, pa je on tu bio glavni komičar koji je zadavao zadatke, te sam ga jurio po stanu da mu dam i on nešto da radi", rekao je Đoković i dodao:

"Zanimljivo je, stvarno je zanimljivo. On kaže ‘moja glavna uloga je da sve zasmejavam‘, voli takvu ulogu. Uvek sa njim neki štosevi i zezanje. Danas smo igrali bilijar. Iznenadio me je, pobedio me je, napredovao je u bilijaru, ali... Krade mali! Igramo tako da je pravilo kada promašiš da uzmeš onu belu loptu i staviš gde hoćeš. On onda ‘nisam gledao‘, pa ‘svetlo‘, tako... Ko mu je tata, možemo znati odakle mu to."

Vreme tokom turnira uglavnom provode u blizini "Ol Ingland kluba".

"Vreme koje provodim sa njima je neprocenjivo, pogotovo na Vimbldonu, to nije samo meni omiljeni turnir, već i od moje supruge i od Stefana i Tare. Oboje vole da budu ovde. Jedinstveno je, odiše istorijom i tradicijom, lepo je. Stefan voli da igra na travi, igra i u dvorani, trenira sa trenerom, tu su deca i od Boba Brajana i raznih igrača koji svake godine igraju sa njim. Kvalitetno provodimo vreme, idemo i do šume, volimo to naše neko vreme, pravimo kućice na drvetu i svašta nešto. Bili smo i do grada, ali uglavno smo tu u Vimbldonu jer se dosta izgubi vremena u saobraćaju, važnije je da budemo odmorni, ali uvek imamo neke razonode", zaključio je Novak.

Podeli:

Komentari 12

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu