Nova vest
Tenis 0

6.7.2024.

18:34

Henmana jurila policija

Tim Henman, višestruki polufinalista Vimbldona, imao je malu neprijatnost u četvrtak.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

Britanac, koji je sada u ulozi stručnog komentatora dešavanja na terenima Ol Ingland kluba za BBC, bio je zaustavaljen od strane policije.

On je ispričao šta ga je snašlo kada se vraćao kući sa Vimbldona.

"Vozio sam kasno prošle noći, bilo je negde oko 15 minuta pre ponoći. Video sam rotaciona svetla na nekih 100 metara iza mene", priča Henman i nastavlja.

"Vozio sam i pomislio da ih propustim da prođu, ali se policijski auto zaustavio kraj mog. Otvorio sam prozor i policajac me je pitao, 'odakle dolazite?' Rekao sam, pa sa Vimbldona. Onda mi je on rekao, 'imamo prijavu da je Rendž rover napustio mesto nesreće".

Interesntno je da policajac nije prepoznao koga je zaustavio.

"Policajac se okrenuo ka koleginici koji je sedela na mestu suvozača i rekao joj, 'mislim da to nije on'. U redu, pomislio sam, baš sjajno", izjavio je Henman.

Inače, Tim je najbolju poziciju na ATP listi imao 2000. godine kada je bio četvrti, a četiri puta je igrao u polufinalu Vimbldona, poslednji put 2002. 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Povratak otpisanog

Društvena mreža X (Twitter), čiji je izvršni direktor Ilon Mask, podnela je novi zahtev za dozvolu da radi u Brazilu, nakon što su platili kazne.

Tanjug

8:10

2 h

Novo Sport Video Menu