Nova vest
Tenis 16

30.6.2024.

18:37

Ne brinite zbog Novaka VIDEO

Lagan ritam nultog dana.

Dušan Đukanović
B92.sport

Iz Londona za B92.sport, Dušan Đukanović

Ponovni susreti i nova upoznavanja sa kolegama i vremenske prilike u Londonu (ili pre njihove nagle promene), glavni su utisak prvog dana na Vimbldonu, ujedno i poslednjeg pred njegov zvanični početak.

To i naravno Novak Đoković koji je na terenu za treninge broj 1 odradio intezivan trening sa Sebastijanom Kordom. Steznik na kolenu je tu, ali ne i tegobe, te je sigurno spreman za meč prvog kola sa Vitom Koprivom.

Dva dana pred svoj prvi meč Novak na terenu izgleda kao da operacije nije bilo. Ni to ga ne zadovoljava u potpunosti, što iz prve ruke znaju njegovi najbliži saradnici.

Pre njega, čak troje srpskih predstavnika će izaći na terene "Ol Ingland kluba" u ponedeljak. Program na terenu broj dva otvara Dušan Lajović protiv Grigora Dimitrova (12.00), Olga Danilović i Anka Todoni su druge na terenu broj devet, dok će Miomir Kecmanović i Sumit Nagal poslednji na "desetku".

O svemu opširnije u prilogu.

Izvor: B92.sport

Podeli:

Komentari 16

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Apple ima novu viziju

Apple namerava da započne masovnu proizvodnju nove generacije AirPods slušalica, opremljenih ugrađenim kamerama. Potencijalne primene su brojne i veoma intrigantne a ugrožavanje privatnosti još veće.

Bug

8:20

7 h

Novo Sport Video Menu