Nova vest
Tenis 0

29.6.2024.

19:19

Novak otkrio sa kojim sportistima se savetovao

Srpski teniser Novak Đoković najavio je svoj nastup na Vimbldonu, a otkrio je i sa kojim sportistima je razgovarao tokom perioda oporavka.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Novak će u prvom kolu trećeg grend slema u sezoni igrati protiv Čeha Vita Koprive i to će mu biti prvi meč posle povrede i operacije meniskusa, koju je zaradio pre mesec dana na Rolan Garosu.

"Osećam se dobro! Hajde da pričam odmah o kolenu... Kada se to desilo na Rolan Garosu, odlučio sam odmah da se operišem. Bilo je nedaumica oko Vimbldona, ali je dosta igrača imalo te zahvate. Evo, recimo, Tejlor Fric, Vavrinka, Lindsi Von, podelili su svoja iskustva i to mi je dalo veru da će biti dobro, da ću moći da igram Vimbldon", rekao je Đoković na konferencijiza medije.

"Došao sam u nedelju, imao sam nedelju dana dobrih treninga, veoma jakih treninga. Sa Sinerom, Tijafoom, Medvedevim i evo danas sa Runeom, sve igrači koji igraju dobro na travi. To su situacije gde sam testirao koleno i koleno je odlično reagovalo. To je bio dobar znak da učestvujem, igram u utorak i samouveren sam i siguran u koleno. Do sada je sve pozitivno", rekao je Novak.

Pročitajte još:

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu