Nova vest
Tenis 30

28.6.2024.

16:40

"Sad ne pričate o zaveri, kada Đoković ima najlakši žreb u istoriji"

Srpski tensier Novak Đoković dobio je rivale na predstojećem Vimbldonu, koji se igra od 1. do 14. jula.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Sedmistruki šampion Novak Đoković na startu turnira igraće protiv kvalifikanta iz Češke Vita Koprive, a kasnije u toku turnira mogao bi sa se sastane duel sa boljim iz okršaja Ferli/Moro Kanas, a u trećem kolu rival je najverovatnije Argentinac Tomas Martin Ečeveri.


Novak Đoković bi u osmini finala mogao da ide na Holgera Runea iz Danske ili Karena Hačanova iz Rusije, u četvrtfinalu na Huberta Hurkača, Aleksa de Minora ili Feliksa Ožea-Alijasima.

U polufinalu vrebaju Aleksander Zverev, Andrej Rubljov ili Stefanos Cicipas, a u finalu Janik Siner ili Karlos Alkaras.

Đoković je sve iznenadio ekspresnim oporavkom od povrede polse operacije meniskusa, nastup u Londonu bio je upitan, ali je Srbin odlučio da igra grend slem na travi.

Dok se brojini navijači i ljubitelji tenisa raduju Đokovićevom nastupu na londonskoj travi, ima i onih koji se čude što opet nisu krenule "teorije zavere".

"Pitam se zašto ovaj put ne pričate o zaveri, pošto Đoković ima najlakši žreb u istoriji", bio je komentar jednog korisnika društevne mreže "X".

Podeli:

Komentari 30

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Apple ima novu viziju

Apple namerava da započne masovnu proizvodnju nove generacije AirPods slušalica, opremljenih ugrađenim kamerama. Potencijalne primene su brojne i veoma intrigantne a ugrožavanje privatnosti još veće.

Bug

8:20

3 h

Novo Sport Video Menu