Nova vest
Tenis 4

2.6.2024.

8:15

Muzeti: Đoković je imao ludački nivo

Lorenco Muzeti je protiv Novaka Đokovića u trećem kolu Rolan Garosa odigrao jedan od najboljih mečeva u karijeri, ali ni to nije bilo dovoljno da izbaci sprskog asa.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

Njih dvojica su na terenu ostali do tri ujutru, posle Novakovog preokreta (7:5, 6:7 (6), 2:6, 6:3, 6:0).

"Ovo je bio jedan od najintenzivnijih mečeva koji sam ikada odigrao. Sve do prvog brejka u petom setu mislio sam da mogu da pobedim. Ali kada je uspeo da mi uzme servis, pao sam. On je strašno igrao, videli ste pravu legendu, šampiona, gotovo besmrtnog. Od tog prvog brejka u petom setu, počeo je neverovatno da riternira, imao je ludački nivo, pogotovo kada se zna u koje smo doba noći igrali. Međutim, ne žalim se, svi smo zadovoljni mojim nivoom. Samo je pobeda nedostajala", rekao je Muzeti.

Novak je u jednom trenutku prelomio i zaigrao bolje, a Muzeti to nije mogao da isprati.

"Brejk mu je dao samopouzdanje jer mi se dotle činilo da sam bio bolji. Od tog trenutka njegovi intenzitet i energija su se vratili. Ja sam otišao dole, ali svaka čast Noletu. Bolji teniser je pobedio, zaslužio je da slavi u ovom čudesnom meču", zaključio je Italijan.

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

EURO 2024

"Nova era za rumunski fudbal"

Igrači Rumunije imaju priliku da pokrenu "novu eru" fudbala sutra u osmini finala u meču protiv Holandije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, izjavio je selektor Rumunije Edvard Jordanesku.

Beta

11:23

3 min

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Apple ima novu viziju

Apple namerava da započne masovnu proizvodnju nove generacije AirPods slušalica, opremljenih ugrađenim kamerama. Potencijalne primene su brojne i veoma intrigantne a ugrožavanje privatnosti još veće.

Bug

8:20

3 h

Novo Sport Video Menu