Nova vest
Tenis 4

28.5.2024.

14:55

Kolins: "Olga radi izvanredne stvari na terenu"

Američka teniserka Danijel Kolins oprezna je pred duel drugog kola Rolan Garosa protiv Olge Danilović.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Ove dve teniserke odigrale su na Mastersu u Madridu jedan zanimkjiv i neizvenstan duel koji je na kraju pripao Američkoh teniserki.

Kolins na taj meč gleda kao jednu opomenu pred meč na Rolan Garosu. 

"Jedna od najvećih razlika jeste nadmorska visina u Madridu. Nije to drastično, ali pravi razliku za mnoge teniserke. Svi govorimo o tome, pa pravimo prilagođavanja u igri, u španovanju itd. Drugačiji uslovi će biti, drugačija brzina terena, potpuno drugi meč sada u Parizu u odnosu na taj“, rekla je Kolins i dodala:

"Ona (Olga) igra sjajno, radi neke izvanredne stvari na terenu, definitivno me je namučila i predstavljala izazov u poslednjem meču koje smo odigrale. Definitivno ću da sednem i da uradim domaći zadatak, da se temeljno spremim jer ona zna kako da igra tenis na visokom nivou. Očekujem da odigram dobar meč sa njom“.

Olga Danilović je do drugog kola došla posle pobede nad Italijankom Martom Trevisan u prvom kolu, dok je pre toga do glavnog žreba došla preko kvalifikacija. 

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

10 h

Novo Sport Video Menu