Nova vest
Tenis 1

15.5.2024.

18:36

Bekerova poruka: Koncentriši se na Rolan Garos

Boris Beker, bivši broj jedan svetskog tenisa, ima poruku za Novaka Đokovića i njegove pristalice.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

Mnogi su zabrinuti za Novaka posle još jednog turnira na kojem nije uspeo da dođe do finala, a incident sa meča u Rimu i dalje se vrti na društvenim mrežema.

Tako se Beker uključio u prepisku sa Novakovim navijačem koji se predstavlja na mreži X kao Pavvy G.

Navijač je podvukao da ne može da veruje da se navijač, čija je bočica za vodu iispala iz ranca i pogodila Novaka Đokovića u glavu, nije uputio javno izvinjenje.

"Jedno javno izvinjenje navijača bi raščistilo sve oko toga da su njegove namere bile zaista slučajne. Pobegao je sa stadiona kada je video policiju, pošto je njegova akcija izazvala povredu. Zapanjen sam da nije bilo nikakve istrage o incidentu", poručio je Pavvy G.

Boris Beker je pratio šta je on napisao i rešio je da mu odgovori, a tako indirektno uputi poruku i Novaku Đokoviću, u čijem timu je bio od kraja 2013. do 2016. godine.

"Hej, prijatelju, kao što znaš, dopadaš mi se i poštujem te... Moraš da se pomeriš i pređeš preko tog incidenta sa Noletom! Sr..a se dešavaju, koncentriši se sada na Rolan Garos! Ne možemo da promenimo prošlost", poručio je Beker.

Navijač mu je odgovorio da "ako se gleda u budućnost ne može da se zaboravi prošlost", te da je bilo dosta propusta organizatora i da se oglasio kako bi se izbegli neki budući "incidenti" i omogućilo da maksimalna bezbednost igrača bude najveći mogući prioritet.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu