Hajduk "neće" prvo mesto – magija Duvnjaka na "Poljudu" VIDEO
Fudbaleri splitskog Hajduka još jednom su razočarali svoje navijače - odigrali su tek 1:1 sa Varaždinom u Splitu.
B92.sport22:20
15 d
Fudbaleri splitskog Hajduka još jednom su razočarali svoje navijače - odigrali su tek 1:1 sa Varaždinom u Splitu.
B92.sport22:20
15 d
Fudbaleri Hajduka učestvovali su u fizičkom okršaju u blizini hotela na Bledskom jezeru, prenosi slovenački "24ur.com".
8:53
164 d
Trener CSKA iz Moskve Marko Nikolić otkrio je kog hrvatskog fudbalera najviše ceni.
B92.sport18:45
255 d
Fudbaler Hajduka iz Splita Marko Livaja objavio je odlazak u reprezentativnu penziju pre godinu dana, ali se, izgleda, predomislio.
B92.sport18:05
313 d
Fudbaleri Hajduka pobedili su u Šibeniku ekipu istoimeni domaći tim rezultatom 2:1 golom Krovinovića i 90+1. minutu utakmice 18. kola NHL-a.
B92.sport20:34
357 d
Veliku pobedu, još jednu ove sezone, upisao je splitski Hajduk u hrvatskom šampionatu, ovog popodneva protiv Lokomotive 2:1 za beg najvećim rivalima na sedam bodova.
B92.sport18:14
414 d
Fudbaleri Hajduka poraženi su na svom terenu od Lokomotive 1:2 i sada su još dalje od titule koja se na "Poljudu" čeka od 2005. godine
19:25
638 d
Najviše komentara
Partizan od -16 do pobede nad Zvezdom!; Ocokoljić govorio o "gorućoj" temi; Obradović: "Bili smo bolji"
Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu rezultatom 79:76, posle preokreta u 15. kolu Evrolige, u prvom košarkaškom "večitom" derbiju sezone.
B92.sport23:59
2 d
Zvezdina treća pobeda u nizu u Evropi! Milojević: "Znam kroz šta prolaze – ja sam nebitan"
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Šturm u Gracu rezultatom 1:0 u meču šestog kola Lige Evrope.
B92.sport22:24
3 d
Zvezda našla zamenu za Milojevića?
Dejan Stanković mogao bi ponovo da preuzme klupu Crvene zvezde, gotovo šest godina nakon što je u decembru 2019. prvi put zamenio Vladana Milojevića.
B92.sport16:08
5 d
Stigla nova potvrda: NBA Evropa "otpisala" Partizan i Zvezdu!
Predsednik Košarkaškog saveza Italije Đani Petrući izneo je nove detalje o projektu NBA Evropa.
B92.sport11:00
20 h
Obradović: "Ako ne uspeš da se adaptiraš na sudijski kriterijum, onda možeš da izgubiš"
Trener Crvene zvezde Saša Obradović je izneo utiske posle poraza od Partizan u prvom ovosezonskom "večitom" derbiju u Evroligi.
B92.sport22:50
2 d