"ATP mi je poslao 154 dolara – to je uvreda za mene" VIDEO
Kanadski teniser Denis Šapovalov nije bio u potpunosti zadovoljan odlukom ATP-a u slučaju njegove diskvalifikacije sa turnira u Vašingtonu.
Milan Tomić10:25
93 d
Kanadski teniser Denis Šapovalov nije bio u potpunosti zadovoljan odlukom ATP-a u slučaju njegove diskvalifikacije sa turnira u Vašingtonu.
Milan Tomić10:25
93 d
Sebastijan Korda baš nema sreće sa povredama.
Zoran Kecman19:01
101 d
Danil Medvedev je poslednji u nizu tenisera koji su se oglasili povodom suspenzije Denisa Šapovalova u Vašingtonu poslednje nedelje.
Zoran Kecman17:45
164 d
Američki teniser Sebastijan Korda je otkrio da je zbog najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, počeo da se bavi profesionalno tenisom.
B92.sport16:55
169 d
Amerikanac Sebastijan Korda pobednik je ATP turnira u Vašingtonu.
Zoran Kecman10:37
169 d
Denis Šapovalov je na bizaran način način završio takmičenje na Siti openu u Vašingtonu, ali to nije najgore što mu se desilo.
Zoran Kecman23:35
170 d
Kanadski teniser Denis Šapovalov diskvalifikovan je sa četvrtfinalnog meča zbog psovanja.
B92.sport8:15
172 d
Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Vašingtonu.
B92.sport19:50
173 d
Miomir Kecmanović je pobedom započeo takmičenje na ATP turniru u Vašingtonu.
Zoran Kecman19:24
175 d
Najviše komentara
Zvezda ispala iz LŠ, malo falilo za čudo; Milojević: "Da mi je neko pričao..." VIDEO
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od PSV-a iz Ajndhovena rezultatom 3:2 (3:0) u sedmom kolu Lige šampiona.
B92.sport0:30
8 h
Ni vetar, ni povreda: Đoković u ranojutarnjem spektaklu srušio Alkarasa!
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Australijan opena.
B92.sport14:57
18 h
Zvezda srušila Monako; Spanulis: "Sledeći put...", Petrušev i Kenan heroji; Sferopulos: "Imali smo misiju"
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Monako rezultatom 88:82 u 22. kolu Evrolige.
B92.sport23:07
4 d
Kraj Zvezdinog niza - Fener trojkama utišao Arenu; Hejs-Dejvis o učiteljima srpskog, Janis o odbrani i zidu
Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Fenerbahčea 96:91 u Beogradskoj areni u meču 21. kola Evrolige.
B92.sport23:44
6 d
Mašina se upalila: Partizan se prošetao milanskom pistom, šou crno-belog trija od 72 poena
Košarkaši Partizana pobedili su Olimpiju u Milanu 90:70 u meču 22. kola Evrolige.
B92.sport23:22
5 d